Huisgemaakt & Origineel

Bij Lucas zijn we gepassioneerd over het ontwikkelen van verrassende smaakcombinaties en worden enthousiast van het geven van nieuwe ervaringen aan onze gasten.

Ons verhaal

Wij zijn Norbert en Maartje, eigenaren van café-atelier Lucas. Onze paden kruisten elkaar in december 2015 op het juiste moment en we besloten om in 2016 onze droom waar te gaan maken.

We vonden een geweldig pand, gingen aan de slag met een aannemer, ontwierpen onze eigen tafels en tegelden zelf de bar. We vonden leveranciers die bij ons pasten en stelden de kaart samen. We zijn trots op het resultaat: een eigen koffiebar met een prachtig interieur.

Lucas staat voor huisgemaakt & origineel, dat vind je terug in onze producten, service & uitstraling. Wij zijn gepassioneerd over het ontwikkelen van verrassende smaakcombinaties, wij worden enthousiast van het geven van nieuwe ervaringen aan onze gasten. Naast goede koffie hebben wij ook verschillende soorten pure thee. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren, gebruiken we gefilterd water en serveren wij onze koffie en thee op de juiste temperatuur. De taarten maken we zelf en onze lunchgerechten zijn huisgemaakt én net even anders. De inkopen doen we bij verschillende speciaalzaken op de Nachtegaalstraat en Biltstraat.

Heb je een allergie? Wij vinden het belangrijk dat je toch kunt genieten van onze huisgemaakte en kwalitatief goede producten. Veel van onze gerechten zijn daarom gluten- en lactosevrij en we kunnen naar wens ook veel aanpassen.

We willen onze passie graag met jullie delen en hopen dat jullie net zo blij worden van Lucas als wijzelf.

Blijf op de hoogte!

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.