ONS VERHAAL
Wie zijn wij?
PK7A5196

Wij zijn Norbert en Maartje, eigenaren van café-atelier Lucas. Onze paden kruisten elkaar in december 2015 op het juiste moment en we besloten om in 2016 onze droom waar te gaan maken.

We vonden een geweldig pand, gingen aan de slag met een aannemer, ontwierpen onze eigen tafels en tegelden zelf de bar. We vonden leveranciers die bij ons pasten en stelden de kaart samen. We zijn trots op het resultaat: al ruim 4 jaar onze eigen prachtige koffiebar.

Lucas staat voor huisgemaakt & origineel, dat vind je terug in onze producten, service & uitstraling. Wij zijn gepassioneerd over het ontwikkelen van verrassende smaak combinaties, wij worden enthousiast van het geven van nieuwe ervaringen aan onze gasten. Naast goede koffie hebben wij ook verschillende soorten pure thee. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren, gebruiken we gefilterd water en serveren wij onze koffie en
thee op de juiste temperatuur. De taarten maken we zelf en onze lunchgerechten zijn huisgemaakt én net even anders. De inkopen doen we bij verschillende speciaalzaken op de Nachtegaalstraat en Biltstraat.

We willen onze passie graag met jullie delen en hopen dat jullie net zo blij worden van Lucas als wijzelf.

Back to top of page