Reserveren

Reserveer een Tafel bij Lucas!

Geniet van onze huisgemaakte gerechten met originele smaak combinaties en natuurlijk de Lucas gezelligheid. Wij gaan voor je zorgen zoals je van ons gewend bent! We hebben de volgende opties:

  • In twee uur tijd lekker genieten van ons heerlijke ontbijt, onze originele lunch of moderne afternoon tea. We werken met vaste arrangementen, maar met voldoende keuze mogelijkheden!
  • Even gezellig een uurtje bijkletsen? Dat kan natuurlijk ook! We hebben een aantal tafels gereserveerd voor de korte koffiedate.
  • Ook aan de flexwerkers hebben we gedacht. Je boekt 3 uur voor €25,- inclusief 3 drankjes en een huisgemaakte bite naar keuze.
  • Spontaan reserveren aan de deur kan ook. Als we plek hebben ben je van harte welkom!

Kies je tijdsblok en wij zorgen voor een mooi plekje bij Lucas, uiteraard in lijn met Covid-19 richtlijnen. Let op: vorm je geen huishouden? Dan mogen er maximaal 2 personen aan 1 tafel zitten. Is de groep groter, dan moet er tussen de personen 1,5 meter afstand. Geef dit aan bij de reservering, dan houden wij er rekening mee.

Zin om jullie weer te mogen ontvangen!

Tot gauw, Liefs Team Lucas

Lekker lang zitten of met meer dan 2 personen?

  • De tijd vliegt voorbij! Wil je langer boeken? Kies dan 2 of meer aansluitende tijdsloten. Per extra tijdslot rekenen wij €10,- p.p. extra (natuurlijk vertaald in heerlijke drankjes of lekker eten).
  • Kom je met meer dan 2 personen? Kies dan Tafel 2 personen, maar druk twee (of meer) keer op hetzelfde tijdslot. Je ziet dan tweemaal (of meer) een reservering staan. Geef bij opmerkingen aan met hoeveel jullie zijn.

Vragen? Bel ons op werkdagen op 030-7370567 of mail naar info@lucasutrecht.nl.

Beveiligingscode:
security code
Vul de beveiligingscode in:

Submit